Президентът на Русия Владимир Путин подписа указ за еднократно плащане в размер

...
Президентът на Русия Владимир Путин подписа указ за еднократно плащане в размер
Коментари Харесай

Путин остави минимално възнаграждение за мобилизираните

Президентът на Русия Владимир Путин подписа декрет за еднократно заплащане в размер на 195 хиляди рубли за мобилизираните и военнослужещите, които са на военна работа по контракт във въоръжените сили на съветската федерация. 

През октомври съветският президент утвърди лист с дейности за поддръжка на мобилизираните жители. В него бе маркирано, че от 1 ноември месечното парично обезщетение за призованите в границите на частичната готовност не би трябвало да бъде по-ниско от 195 хиляди рубли, съобщи Лента.ру.

Тогава Путин съобщи, че поддръжката на участниците в " специфичната военна интервенция е свято обвързване на управляващите ". Той съобщи, че ще заръча на президентската администрация да наблюдава най-хубавите практики за поддръжка на мобилизираните и техните фамилии. Руският водач сподели тогава, че помагайки на военнослужещите би трябвало " да се намерения за всеки ".

Членът на Съвета по правата на индивида Кирил Кабанов съобщи по-рано, че някои съветски мобилизирани към момента не са получили еднократните и регулярни заплащания:

" От всички райони оповестиха, че в някои са обещавали по 100 хиляди рубли, в други - по 200 хиляди Питах мобилизираните и те ми споделят: " Не сме получили пари. "

На мобилизираните се поставят гратис пътешестване, обезпечаване на нужните движимости и снабдяване, жилищно обезпечаване, а след уволняване - преимущество при банкет във ВУЗ и стратегии за приблизително особено обучение. 
ТЕМА преди 18 часа 1852 преди 21 часа 996 преди 21 часа 1867
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР